ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator

Rádi Vám poradíme: 604 786 501

Alokace Eben Sadie, Mullineux, Alheit, Daniel Pesat Wine, Miles Mossop Wines, Harlan Estate, Screaming Eagle a další..

Alokace Eben Sadie, Mullineux, Alheit, Daniel Pesat Wine, Miles Mossop Wines, Harlan Estate, Screaming Eagle a další..

Z historie naší rodiny Pešatů jsme se dozvěděli, že cokoliv se tvořilo v rodinné firmě, vždy to bylo v menším množství, ale ve skvělé kvalitě.
Jablka nepadají daleko od stromu a my stále sázíme na skvělé karty (vinaře), kteří vyrábí vína srdcem a chtějí od svého života víc, než jen perfektní kvalitu. 
Nechtějí vyrábět spousty vín ani být ukování tvorbou vín pro masivní účely, ale pro vlastní klientelu a volný čas strávený své rodině.

Přinášeme k nám do české republiky jako jediní vína s různýma alokacema, které se nám daří držet každý rok. Jelikož jde někdy o vína, která získavájí ta nejvyšší hodnocení od těch nejznámějších kritiků vůbec a jejich produkce je minimální, jsme nuceni vína nabízet pouze privátním klientům mimo běžný prodej na naší vinotéce. Jakmile jednotlivý klient odmítne svojí alokaci, hned kontaktujeme dalšího v pořadí. 
Aby jsme Vám dělali radost a měli pocit, že budete spokojeni, nabízíme alokační vína ve skvělé cenové relaci a s pocitem, že vína během chvíle jdou k Vám. 

Jde o jména a vinařství jako: 
Screaming eagle, Harlan Estate, Eben Sadie family wines, Mullineux wines, Miles Mossop Wines, Daniel Pesat Wine, AA Badenhorst family wines, Clos du Caillou, Chris Alheit, Pieter Carstens a DeMorgenzon.
Pro držení alokace a následnou roční nabídku prosím pošlete email a my Vám nabídne doposud dostupná vína nebo čistě Vás zařadíme na waiting list každého vinařství nebo Chateau.

Zlin@vinotekaupesatu.cz
info@winehome.cz

Daniel Pešat
+420604786501

Rádi vám poradíme

Náš tým je připraven Vám pomoci s výběrem. Můžete využít i našeho sommeliéra.
Tel: 604 786 501

Široký výběr vín

U nás si můžete vybrat víno různých chutí z celého světa.

  

Doprava zdarma

Nabízíme dopravu zdarma ke každé objednávce nad 3 000 Kč.

Jsme rodinná vinotéka

Zakládáme si na osobním přístupu k našim zákazníkům.